Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Zwolle

Zwolle

Hoe kan ik rijinstructeur worden in Zwolle

Wil jij graag rijinstructeur in de regio Zwolle worden? Vind je het leuk om andere mensen te leren autorijden? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het juiste adres.

Lenoir Opleidingen is het opleidingsinstituut voor rijinstructeurs en biedt rijinstructeursopleidingen aan voor alle categorieën in Zwolle. Momenteel is er in de regio Zwolle en overigens in heel Overijssel, Flevoland en Drenthe een tekort aan kwalitatief goede rijinstructeurs. Het loont zich dus om te investeren in een opleiding waarbij je rijinstructeur kunt worden. Bij ons stopt de rijinstructeursopleiding niet nadat je het WRM certificaat hebt behaald. Wij bieden iedere cursist gratis baanbegeleiding aan nadat je bent geslaagd.

Voor Lenoir Opleidingen is de opleiding de basis voor een succesvolle carrière als rijinstructeur. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van de rijinstructeursopleiding. Wij werken bijvoorbeeld enkel samen met docenten die veel ervaring hebben in de rijschoolwereld of ervaring hebben als examinator. Tevens is onze kwaliteit terug te zien in onze hoge slagingspercentages.

Locatie Opleiding rijinstructeur Zwolle
MFC De Bolder
Dobbe 28
8032JW Zwolle

Prijs
€ 3195,- Blended Learning*
€ 3995,- Volledige opleiding*

* Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, gebruik lesvoertuigen, baanbegeleiding en stage. Exclusief examenkosten IBKI (Totale kosten 1e examens bedraagt €948,50)
* Betaling in termijnen is mogelijk

Wil je graag meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur?
Download dan onze folder rijinstructeur B. of neem contact op met Wilko of Virginie Lenoir.
Email: wilko@lenoiropleidingen.nl      Tel: 0611015053
Email: virginie@lenoiropleidingen.nl   Tel: 0615356369

Opleidingen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here