Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Zwolle

Zwolle

Bijscholing voor rijinstructeurs Zwolle

Locatie WRM bijscholingscursus
MFC De Bolder
Dobbe 29
8032JW Zwolle

De Weijenbelt
Campherbeeklaan 82
8024 BZ Zwolle

Let op onze bijscholingen vinden in Zwolle in principe plaats op één van bovenstaande locaties. Kijk voor de definitieve locatie in je uitnodigingsmail, die je bij inschrijving hebt ontvangen.


Parkeren

Bij zowel MFC De Bolder als bij De Weijenbelt tref je voldoende parkeermogelijkheden op loopafstand van de locatie. Parkeren op beide locaties is gratis.


Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 25,50


Geldigheid WRM bijscholing

Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie

Vanaf 2016 verzorgt Lenoir Opleidingen ook theoretische bijscholingscursussen in Zwolle. Ben je op zoek naar een WRM bijscholingscursus voor rijinstructeurs en wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het juiste adres. Dat kwaliteit en aantrekkelijke tarieven prima samen gaan bewijst Lenoir Opleidingen iedere cursus weer. Onze passie is het om bijscholingscursussen neer te zetten van topkwaliteit. In onze visie is een bijscholingscursus dan ook veel meer dan een verplicht nummertje. Wij willen dat onze cursisten daadwerkelijk iets opsteken van de door hen gevolgde cursus. Om deze reden werken wij daarom enkel samen met docenten die beschikken over veel praktijkervaring als rijinstructeur of examinator. Deze mensen zijn immers als geen ander in staat de theoretische leerstof te vertalen naar het dagelijkse werk van een rijinstructeur.

Ben je met een groep van minimaal 7 personen? Dan komen wij gewoon naar een locatie van jouw keuze. Extra mooi hierbij is dat je zelf het WRM bijscholingsonderwerp kunt kiezen, waar jouw groep het meeste baat bij heeft.

Naast de WRM bijscholingscursussen die gegeven wordenin Zwolle verzorgen we ook nog bijscholingen in 20 plaatsen in heel Nederland. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here