Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Webinar via Zoom

Webinar via Zoom

Bijscholing voor rijinstructeurs via webinar

Bijscholing voor rijinstructeurs via webinar

Vanwege het Corona virus heeft Lenoir Opleidingen de mogelijkheid om WRM bijscholingscursussen aan te bieden via webinar. IBKI gaat de komende tijd evalueren of de WRM webinars ook na de Corona epidemie door blijven gaan. Zodra hier meer over bekend is brengen we je op de hoogte via onze webiste en social media kanalen.

Prijs WRM bijscholing per dag € 105,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Exclusief IBKI kosten € 22,-

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.
Let op vanaf 1 april 2020 is het verplicht om RVV of WVW als bijscholingsonderwerp gevolgd te hebben. De bijscholingen Vernieuwingen RVV, Basiskennis RVV en Wegenverkeerswet tellen mee voor deze verplichte bijscholing.

 

Gratis proefwebinar

Twijfel je of een webinar voor de WRM bijscholing iets voor jou is. Wil je testen of je apparatuur goed werkt? Doen dan mee aan ons gratis en vrijblijvendproefwebinar.
Via onderstaande link vind je de actuele data voor het proefwebinar.
https://allesvoorrijinstructeurs.nl/gratisproefversiewebinar.html


Data Proefwebinar
Maandag 15 februari 2021 v.a. 16.30 uur
Woensdag 17 februari 2021 v.a. 16.30 uur
Vrijdag 19 februari 2021 v.a. 16.30 uur
Maandag 22 februari 2021 v.a. 16.30 uur
Woensdag 24 februari 2021 v.a. 16.30 uur
Vrijdag 26 februari 2021 v.a. 16.30 uur
Maandag 1 maart 2021 v.a. 16.30 uur


Meer informatie:
Wil je graag een theoretische bijscholingscursus online volgen tijdens de Corona crisis? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het goede adres. Al onze cursussen tellen mee voor de verplichte WRM bijscholing van rijinstructeurs en zijn tevens geldig voor RIS rijinstructeurs.

Kwaliteit leveren staat bij Lenoir Opleidingen hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen met de beste docenten. Al onze docenten kunnen bogen op een ruime ervaring als rijinstructeur of als examinator.
Doordat we werken met docenten uit de rijschoolwereld kunnen zij daadwerkelijk het verband leggen tussen de theoretische leerstof en het dagelijks werk van een rijinstructeur. Op die manier creëren we kwalitatief hoogwaardige cursussen, waarbij de rijinstructeur volop tips en tools meekrijgt voor zijn dagelijks werk in het verkeer.

Indien je liever in het klaslokaal je bijscholing volgt, kun je kijken op https://allesvoorrijinstructeurs.nl/startdata-cursussen.html

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here