Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Webinar via Zoom

Webinar via Zoom

Bijscholing voor rijinstructeurs via webinar

Bijscholing voor rijinstructeurs via webinar

Bespaar reistijd en vermijd onnodige files. Volg je WRM bijscholing van huis uit. Dat kan en mag nog steeds!
Lenoir Opleidingen biedt een groot aantal WRM bijscholingscursussen aan via webinar.

Je kunt deelnemen aan het webinar met je laptop, tablet en zelfs met je mobiele telefoon. Wel moet je ervoor zorgen dat je een goed werkende internet verbinding, camera en microfoon hebt. Je moet namelijk gedurende het gehele webinar in beeld blijven. IBKI contoleert dit!
Besef dat een webinar een officiele WRM bijscholingscursus is. Het is dus niet toegestaan om je tijdens het webinar met andere activiteiten dan het volgen van het webinar bezig te houden.
Het programma dat wij voor onze WRM bijscholingen gebruiken is Zoom.

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Exclusief IBKI kosten € 25,50

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.
Let op vanaf 1 april 2020 is het verplicht om RVV of WVW als bijscholingsonderwerp gevolgd te hebben. De bijscholingen Vernieuwingen RVV, Basiskennis RVV en Wegenverkeerswet tellen mee voor deze verplichte bijscholing.

 

Gratis proefwebinar

Twijfel je of een webinar voor de WRM bijscholing iets voor jou is. Wil je testen of je apparatuur goed werkt? Doen dan mee aan ons gratis en vrijblijvendproefwebinar.
De inplanning van het proefwebinar vindt plaats in onderling overleg. Neem contact op met Virginie Lenoir om een datum en tijd af te spreken. virginie@lenoiropleidingen.nl


Meer informatie:
Wil je graag een theoretische bijscholingscursus online volgen? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het goede adres. Al onze cursussen tellen mee voor de verplichte WRM bijscholing van rijinstructeurs en zijn tevens geldig voor RIS rijinstructeurs.

Kwaliteit leveren staat bij Lenoir Opleidingen hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen met de beste docenten. Al onze docenten kunnen bogen op een ruime ervaring als rijinstructeur of als examinator.
Doordat we werken met docenten uit de rijschoolwereld kunnen zij daadwerkelijk het verband leggen tussen de theoretische leerstof en het dagelijks werk van een rijinstructeur. Op die manier creëren we kwalitatief hoogwaardige cursussen, waarbij de rijinstructeur volop tips en tools meekrijgt voor zijn dagelijks werk in het verkeer.

Indien je liever in het klaslokaal je bijscholing volgt, kun je kijken op https://allesvoorrijinstructeurs.nl/startdata-cursussen.html

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here