Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Webinar

Webinar

Bijscholing voor rijinstructeurs via webinar

Bijscholing voor rijinstructeurs via webinar

Vanwege het Corona virus heeft Lenoir Opleidingen de mogelijkheid om WRM bijscholingscursussen aan te bieden via webinar. Momenteel zijn WRM webinars toegestaan tot 1 januari 2021. IBKI gaat de komende tijd evalueren of de WRM webinars ook na 1 januari 2021 gegeven kunnen worden. Zodra deze tijd wordt verlengd brengen we je op de hoogte via onze webiste en social media kanalen.

Prijs WRM bijscholing per dag € 105,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Exclusief IBKI kosten € 20,-

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing. Let op vanaf 1 april 2020 is het verplicht om RVV als bijscholingsonderwerp gevolgd te hebben.

 

Gratis proefwebinar

Twijfel je of een webinar voor de WRM bijscholing iets voor jou is. Wil je testen of je apparatuur goed werkt? Doen dan mee aan ons gratis en vrijblijvendproefwebinar.
Via onderstaande link vind je de actuele data voor het proefwebinar.
https://allesvoorrijinstructeurs.nl/gratisproefversiewebinar.html


Meer informatie:
Wil je graag een theoretische bijscholingscursus online volgen tijdens de Corona crisis? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het goede adres. Al onze cursussen tellen mee voor de verplichte WRM bijscholing van rijinstructeurs en zijn tevens geldig voor RIS rijinstructeurs.

Kwaliteit leveren staat bij Lenoir Opleidingen hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen met de beste docenten. Al onze docenten kunnen bogen op een ruime ervaring als rijinstructeur of als examinator.
Doordat we werken met docenten uit de rijschoolwereld kunnen zij daadwerkelijk het verband leggen tussen de theoretische leerstof en het dagelijks werk van een rijinstructeur. Op die manier creëren we kwalitatief hoogwaardige cursussen, waarbij de rijinstructeur volop tips en tools meekrijgt voor zijn dagelijks werk in het verkeer.

Indien je liever in het klaslokaal je bijscholing volgt, kun je kijken op https://allesvoorrijinstructeurs.nl/startdata-cursussen.html

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here