Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Vrijstelling Bord

Vrijstelling Bord
image-here

Vrijstelling Bord

€ 22,50 (excl. 21% BTW)


Korte Inhoud

  • Vrijstelling bord
  • Eyecatcher op social media
  • Afmeting 75 x 16 centimeter
  • Ook verkrijgbaar met tekst Geslaagd
  • Uitstraling van een kentekenplaat

Omschrijving

De tussen tijdse toets oftewel de TTT is altijd weet een belangrijk moment in de rijopleiding van een leerling.Als rijinstructeur en als leerling heb je hard gewerkt om op het TTT niveau te komen en om de gewenste vrijstelling te bemachtigen.

Dan is het moment gekomen dat je rijexamen mag gaan doen. Spannend was het wel, maar het is gelukt. Je leerling heeft een mooie rit gereden en de CBR examinator verleend de kandidaat Vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen. Even nog wat administratie op orde maken en je mag naar buiten.

Daar maakt de rijinstructeur een leuke Vrijstelling foto. De rijschool plaats de foto op social media en de foto wordt veelvuldig geliked en gedeeld op Facebook en Instagram. Leuk voor de leerling en mooie reclame voor de rijschool.

Met onze Geslaagd  en Vrijstelling bordjes is het mogelijk om nog meer uit je social media post te halen. Mensen en met name jongeren kijken op social media vaak snel en vluchtig naar een plaatje. Het is dus belangrijk om op te vallen en direct je verhaal te vertellen. Onze leuke Geslaagd en Vrijstelling bordjes kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

Het Vrijstelling bord is 5mm dik en is gemaakt van Forex.

Tip: Kijk ook eens voor ons leuke Geslaagd bord.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here