Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Utrecht

Utrecht

Bijscholing voor rijinstructeurs Utrecht

Locatie WRM bijscholingscursus

Buurtcentrum De Schakel
Schoolstraat 11
3451AA Vleuten (Gemeente Utrecht)

Buurtcentrum Weide Wereld
Teunisbloemlaan 50
3452CB Vleuten (Gemeente Utrecht)

Let op onze bijscholingen vinden in de regio Utrecht in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.


Parkeren

In de buurt van buurtcentrum Weide Wereld vind je voldoende parkeermogelijkheden. Parkeren op deze locatie is gratis.

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 25,50

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

 

Meer informatie
Wil je een bijscholingscursus voor rijinstructeurs volgen in Utrecht? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het juiste adres. Lenoir Opleidingen verzorgt theoretische bijscholingscursussen in heel Nederland. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven erna om bij iedere cursus onze klanten tevreden te stellen. Wij besteden daarom veel tijd en energie om de bijscholingscursussen een meerwaarde te laten zijn voor de aanwezige rijinstructeurs.
Wij werken enkel samen met docenten die beschikken over een grote ervaring in de rijschoolwereld. Hetzij als rijinstructeur, hetzij als examinator. Deze mensen zijn immers als geen ander in staat om de theoretische leerstof te vertalen naar het dagelijkse werk van een rijinstructeur.

Wil je graag groepsgewijs een bijscholingscursus volgen? Vanaf 7 personen komen wij naar een locatie van jouw keuze. Daarbij heb je dan ook nog de mogelijkheid om zelf je WRM bijscholingsonderwerp te kiezen.

Naast Utrecht verzorgen wij ook bijscholingen in een groot aantal andere steden in heel Nederland. Kijk hier voor een totaal overzicht.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here