Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Rotterdam

Rotterdam

Bijscholing voor rijinstructeurs Rotterdam

Locatie WRM bijscholingscursus
Wijkcentrum De Brug
Heijermansplein 35
3123LA Schiedam

Wijkcentrum Schollevaar 
Maria Danneelserf 20 
2907BD Capelle aan den IJssel

Let op onze bijscholingen vinden in de regio Rotterdam plaats op één van bovenstaande locaties. In verband met drukte bij wijkcentra in de regio Rotterdam hebben wij 2 cursuslocaties. In je bevestigingsuitnodiging staat waar de cursus gegeven word.

 

Parkeren

Vanwege de mogelijkheid om gratis te kunnen parkeren verzorgen wij onze WRM bijscholingscursussen in de regio Rotterdam net buiten de gemeentegrenzen. Zowel Schiedam als Capelle aan den IJssel zijn vlakbij Rotterdam gelegen. Bij beide locaties zijn in de buurt van het Wijkcentrum voldoende gratis parkeergelegenheden te vinden.

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 24,- (Prijs vanaf 1 april 2024 €25,50)

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

 

Meer informatie
Wil je graag een theoretische bijscholingscursus voor rijinstructeurs volgen in regio Rotterdam? Lenoir Opleidingen verzorgt deze WRM bijscholingscursussen tegen een aantrekkelijk tarief!

Dat kwaliteit en aantrekkelijke tarieven prima samen kunnen gaan bewijst Lenoir Opleidingen bij iedere bijscholingscursus. Voor ons is het van groot belang dat een theoretische bijscholingscursus een echte meerwaarde is voor onze cursisten. Daarom verwerken wij in al onze cursussen diverse tips en tools die je als rijinstructeur direct kunt toepassen bij jouw leerlingen. Onze docenten hebben veel ervaring in de rijschoolwereld en bezitten allemaal over een WRM certificaat. Daarnaast zijn onze docenten opgeleid als RIS docent, waardoor onze bijscholingscursussen ook geldig zijn voor RIS instructeurs.

Wil je graag met een groep rijinstructeurs een bijscholing volgen? Vanaf 7 personen komen we naareen locatie van jouw keuze. Tevens heb je in dat geval de mogelijkheid om zelf je WRM bijscholingsonderwerp uit te kiezen.

Wil je graag in een andere regio dan Amsterdam je theoretische bijscholing volgen? Kijk dan hier!

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here