Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Rockanje

Rockanje

Bijscholing voor rijinstructeurs Rockanje

Locatie WRM bijscholingscursus

Verkeersschool Kruisinga
Kerkweg 12m,
3235 XL Rockanje

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 105,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 20,-

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

 

Meer informatie
Wil je graag een theoretische bijscholingscursus voor rijinstructeurs volgen in regio Rockanje? Lenoir Opleidingen verzorgt deze WRM bijscholingscursussen tegen een aantrekkelijk tarief!

Dat kwaliteit en aantrekkelijke tarieven prima samen kunnen gaan bewijst Lenoir Opleidingen bij iedere bijscholingscursus. Voor ons is het van groot belang dat een theoretische bijscholingscursus een echte meerwaarde is voor onze cursisten. Daarom verwerken wij in al onze cursussen diverse tips en tools die je als rijinstructeur direct kunt toepassen bij jouw leerlingen. Onze docenten hebben veel ervaring in de rijschoolwereld en bezitten allemaal over een WRM certificaat. Daarnaast zijn onze docenten opgeleid als RIS docent, waardoor onze bijscholingscursussen ook geldig zijn voor RIS instructeurs.
Wil je graag met een groep rijinstructeurs een bijscholing volgen? Vanaf 7 personen komen we naar een locatie van jouw keuze. Tevens heb je in dat geval de mogelijkheid om zelf je WRM bijscholingsonderwerp uit te kiezen.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here