Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

RIS box (Engels)

RIS box (Engels)
image-here

RIS box (Engels)

€ 40,25 (excl. 9% BTW)

Korte Inhoud

  • Praktijk begeleidingsboek voor de leerling in het Engels
  • Ideale voorbereiding op een praktijkles
  • Per script zijn engelstalige filmpjes toegevoegd
  • Leerling heeft thuis een overzicht van zijn leerprestaties
  • Duidelijke uitleg in leerling taal
  • Leerstof is verdeeld in 4 modules en 46 scripts
  • Leuk om te krijgen; Leuk om te geven
  • Uitgever VekaBest

Deze RIS box is het ideale hulpmiddel voor engelstalige leerlingen die graag optimaal voorbereid willen zijn op hun rijles. De leerling kan door middel van het RIS leerboek en de bijgevoegde RIS filmpjes zijn rijles thuis alvast leren, waardoor er tijdens de rijles weinig kostbare lestijd verloren gaat aan het geven van een uitleg. Hierdoor komt de leerling meer aan autorijden toe en haalt hij een hoger rijniveau in hetzelfde aantal rijlessen. Tevens zijn aan het boek de nieuwste ADAS systemen toegevoegd, waardoor de leerling een up to date beeld heeft van de moderne techniek in een auto.
Zowel de filmpjes als het leerboek zijn in het Engels!

De RIS box is nadrukkelijk geen theorieboek, waarin verkeersregels en verkeerstekens worden behandeld. De leerling kan er wel alles in vinden wat tijdens de rijles behandeld wordt. De inhoud is dus primair gericht op de praktijk van het autorijden. Door de handige filmpjes krijgt de leerling een duidelijk beeld bij een nieuw script.

De leerstof is opgebouwd in een logische volgorde en bestaat uit 4 modules en 46 scripts. Op deze wijze wordt een leerling stap voor stap meegenomen door de leerstof. 
In het leerboek staat een handige RIS leerlingenkaart. Dit is een soort instructie vorderingkaart bedoeld voor de leerling. Op deze manier hebben de leerling en zijn ouders thuis altijd de mogelijkheid om de vorderingen van de leerling te volgen. Zij krijgen op deze manier dus een goed beeld hoe het is gesteld met de rijopleiding.

Samengevat kan een rijinstructeur met behulp van dit boek de prestaties van zijn leerling verbeteren. Dit mooi geillustreerde RIS praktijkbegeleidingsboek is voor de leerling dus een investering die hij zeker gaat terugverdienen.

 

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here