Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Rijles Avonturen

Rijles Avonturen
image-here

Rijles Avonturen

€ 19,95 (excl. 9% BTW)Korte Inhoud


  • Avonturen tijdens de rijles

  • Herkenbaar voor rijinstructeurs

  • Luchtig en humoristisch omschreven

  • Ongeveer 50 korte verhalen

  • 101 pagina's 

Elke rijinstructeur maakt heel wat mee tijdens de dagelijkse praktijk van het rijles geven. We horen veel rijinstructeurs zeggen dat je van alle bijzondere ervaringen, die een rijinstructeur meemaakt tijdens de rijles, gemakkelijk een boek kunt schrijven. Dat is precies hetgeen auteur John van den Brink, eigenaar van Autorijschool LES, gedaan heeft.

In het boekje Rijles Avonturen worden de verhalen van leerlingen kort en bondig samengevat. Het boek is 101 pagina’s dik en bestaat uit ongeveer 50 verhalen. Deze korte verhalen bevatten allerlei gebeurtenissen die voor een rijinstructeur vaak heel herkenbaar zijn. Alle verhalen berusten op waarheid. Het boek is dus voornamelijk gericht op Rijles Avonturen. Het is dus niet bedoeld als studiemateriaal
Handig is het dat de verhalen kort en bondig zijn. Hierdoor kan de lezer ze gemakkelijk even tussendoor lezen.

Het leuke aan dit boek is dat de omgang met leerlingen op een luchtige en humoristische wijze wordt beschreven. Het geeft een kijkje in de keuken hoe rijinstructeurs tijdens de rijles met hun leerlingen omgaan. Lekker op de bank kun je genieten van allerlei leuke avonturen die rijinstructeur John van den Brink meemaakt tijdens zijn rijlessen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here