Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Pakket rijinstructeur T

Pakket rijinstructeur T
image-here

Pakket rijinstructeur T

€ 319,00 (excl. 9% BTW)

 

Korte Inhoud

  • RVV
  • Wetgeving
  • Maatschappelijke criteria
  • Verkeerstaak
  • Rijprocedure T
  • Verkeersinzicht
  • Ongeveer 2000 exclusieve oefenvragen

Wil je graag tractor rijinstructeur worden zonder al te hoge kosten? Beschik je daarnaast over voldoende discipline om zelf te studeren? Dan is het zelfstudiepakket fase 1a van Lenoir Opleidingen het juist pakket voor jou.

Nadat je het pakket rijinstructeur tractor hebt betaald, krijg je binnen 24 uur je inlogcodes, waardoor je dus vrijwel direct kunt starten met studeren. Je hebt vervolgens 6 maanden de mogelijkheid om in te loggen en gebruik te maken van het lesmateriaal.

Dit lespakket is samengesteld op basis van de door het IBKI gestelde leerdoelen. Het pakket is dus volledig afgestemd op de opleiding rijinstructeur tractor. In het pakket tref je dan ook alle informatie die je nodig hebt voor een succesvol T fase 1a examen.

In de online reader wordt uitgebreid aandacht besteed aan het RVV, wetgeving, het reglement rijbewijzen, het kentekenreglement, de WRM, de rijprocedure T en maatschappelijke criteria. 

De opleiding rijinstructeur T is qua theorie een uitgebreide opleiding. De hoeveelheid leerstof is vergelijkbaar met de leerstof van de opleiding rijinstructeur B fase 1a.  

Om je kennis te toetsen en om goed voorbereid aan het examen te beginnen beschikt Lenoir Opleidingen over meer dan 2000 exclusieve examenvragen.

Ben je reeds geslaagd voor fase 1a? Lenoir Opleidingen helpt je graag bij het behalen van de rijproef, de bijzondere verrichtingen en de stage!
Neem contact op met Wilko Lenoir voor de mogelijkheden!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here