Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Pakket Rijinstructeur E

Pakket Rijinstructeur E
image-here

Pakket Rijinstructeur E

€ 169,00 (excl. 9% BTW)

Korte inhoud

  • Online module
  • Wetgeving
  • Reglement rijbewijzen
  • Maatschappelijke criteria
  • Rijprocedure BE
  • Meer dan 150 exclusieve oefenvragen
  • Inlog direct te gebruiken
  • Inlog mogelijkheid geldt voor 3 maanden

Omschrijving


Wil je graag rijinstructeur CE, DE of BE worden en beschik je over voldoende zelfdiscipline om het theoretisch gedeelte zelf te bestuderen? Dan is dit basis zelfstudie rijinstructeur aanhangwagen het geschikte lespakket voor jou.

Nadat je dit aanhangwagen pakket hebt betaald, krijg je binnen 24 uur je inlogcodes, waardoor je dus vrijwel direct kunt starten met studeren. Je hebt vervolgens 3 maanden de mogelijkheid om in te loggen en gebruik te maken van het lesmateriaal.

Het IBKI hanteert voor de categorieën BE, CE en DE hetzelfde theoretische examen. Dit heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat je tijdens een theorie examen BE ook vragen krijgt over CE en DE, terwijl bij het CE examen vragen uit BE of DE voorkomen. Dit heeft als vervelend gevolg dat je soms lesstof moet leren, waar je later in de praktijk weinig gebruik van gaat maken.

Lenoir Opleidingen heeft voor jou een uitgekiend lespakket samengesteld met daarin precies die leerstof die je nodig hebt voor het afleggen van een succesvol E fase 1a examen.
In de online reader zijn onder andere de wetgeving, het reglement rijbewijzen, maatschappelijke criteria en de rijprocedure BE opgenomen. Aangezien een rijprocedure CE en DE niet bestaat, zijn bij het IBKI examen alle rijprocedure vragen gebaseerd op de rijprocedure BE.

Om goed voorbereid aan het examen te beginnen en om je kennis te toetsen hebben wij aan deze online module meer dan 150 oefenvragen toegevoegd.

Ben je reeds geslaagd voor fase 1a? Lenoir Opleidingen helpt je graag bij het behalen van de rijproef! Neem contact op met Wilko Lenoir voor de mogelijkheden!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here