Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Pakket Rijinstructeur E

Pakket Rijinstructeur E
image-here

Pakket Rijinstructeur E

€ 149,00 (excl. 9% BTW)

Korte inhoud

  • Wetgeving
  • Reglement rijbewijzen
  • Maatschappelijke criteria
  • Rijprocedure BE
  • 100 exclusieve oefenvragen
  • Gratis thuisbezorgd

Omschrijving


Wil je graag rijinstructeur CE, DE of BE worden en beschik je over voldoende zelfdiscipline om het theoretisch gedeelte zelf te bestuderen? Dan is dit basis zelfstudie rijinstructeur aanhangwagen het geschikte lespakket voor jou.

Het IBKI hanteert voor de categorieën BE, CE en DE hetzelfde theoretische examen. Dit heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat je tijdens een theorie examen BE ook vragen krijgt over CE en DE, terwijl bij het CE examen vragen uit BE of DE voorkomen. Dit heeft als vervelend gevolg dat je soms lesstof moet leren, waar je later in de praktijk weinig gebruik van gaat maken.

Lenoir Opleidingen heeft voor jou een uitgekiend lespakket samengesteld met daarin precies die leerstof die je nodig hebt voor het afleggen van een succesvol E fase 1a examen.
In de reader zijn onder andere de wetgeving, het reglement rijbewijzen en maatschappelijke criteria opgenomen. Daarnaast zit in het lespakket een rijprocedure BE. Aangezien een rijprocedure CE en DE niet bestaat, zijn bij het IBKI examen alle rijprocedure vragen gebaseerd op de rijprocedure BE.

Om goed voorbereid aan het examen te beginnen en om je kennis te toetsen hebben wij aan deze reader 100 examen oefenvragen toegevoegd.

Ben je reeds geslaagd voor fase 1a? Lenoir Opleidingen helpt je graag bij het behalen van de rijproef! Neem contact op met Wilko Lenoir voor de mogelijkheden!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here