Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Pakket Rijinstructeur A

Pakket Rijinstructeur A
image-here

Pakket Rijinstructeur A

€ 169,00 (excl. 9% BTW)

Korte inhoud

  • Online module
  • Wetgeving
  • Reglement rijbewijzen
  • Maatschappelijke criteria
  • Rijprocedure A
  • Meer dan 200 exclusieve oefenvragen
  • Lesmateriaal direct voor 3 maanden beschikbaar

Omschrijving
Wil je graag motor rijinstructeur of rijinstructeur bromfiets worden zonder al te hoge kosten? Beschik je daarnaast over voldoende discipline om zelf te studeren? Dan is het zelfstudiepakket fase 1a van Lenoir Opleidingen het juist pakket voor jou.

Nadat je dit motor pakket hebt betaald, krijg je binnen 24 uur je inlogcodes, waardoor je dus vrijwel direct kunt starten met studeren. Je hebt vervolgens 3 maanden de mogelijkheid om in te loggen en gebruik te maken van het lesmateriaal.

Dit lespakket is samengesteld op basis van de door het IBKI gestelde leerdoelen. In het pakket tref je dan ook alle informatie die je nodig hebt voor een succesvol A fase 1a examen.

In de online reader wordt uitgebreid aandacht besteed aan wetgeving, de rijprocedure A, het reglement rijbewijzen en maatschappelijke criteria. 
Bromfiets rijinstructeurs hebben een eigen rijprocedure (rijprocedure AM). Motor en bromfiets rijinstructeurs moeten echter hetzelfde examen afleggen. Hierbij wordt door IBKI altijd uitgegaan van de motor. Om deze reden wordt de stof die in de rijprocedure AM staat niet bevraagd op het A fase1a examen.
Wel is het handig voordat je rijles gaat geven aan bromfietsleerlingen deze rijprocedure AM goed te bestuderen.

Om je kennis te toetsen en om goed voorbereid aan het examen te beginnen beschikt Lenoir Opleidingen over meer dan 200 exclusieve examenvragen.

Ben je reeds geslaagd voor fase 1a? Lenoir Opleidingen helpt je graag bij het behalen van de rijproef, de bijzondere verrichtingen en de stage!
Neem contact op met Wilko Lenoir voor de mogelijkheden!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here