Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Nederweert

Nederweert

Bijscholing voor rijinstructeurs Nederweert

Locatie WRM bijscholingscursus
Lenoir Opleidingen
St. Antoniusplein 21
6031ED Nederweert

Let op onze bijscholingen vinden in Nederweert in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.


Parkeren

In de nabije omgeving van Lenoir Opleidingen liggen volop gratis parkeermogelijkheden.

Prijs WRM bijscholing per dag € 105,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 22,-

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie

Vanuit onze hoofdvestiging in Nederweert verzorgt Lenoir Opleidingen maandelijks een theoretische bijscholingscursus voor rijinstructeurs uit de regio Noord Limburg, Midden Limburg en Eindhoven.

Lenoir Opleidingen is het opleidingsinstituut voor rijinstructeurs waar kwaliteit nog met een grote K wordt geschreven. In onze visie is een bijscholingscursus veel meer dan enkel een verplicht nummertje. Wij zien het als een uitdaging om de bijscholingscursussen echt leerzaam te maken. Het doel van elke bijscholingscursus is immers dat de rijinstructeur het geleerde direct kan toepassen bij zijn leerlingen. Wij werken om deze reden enkel met docenten die veel praktijk ervaring in de rijschoolwereld hebben als rijinstructeur of als examinator.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid voor groepen om bijscholingscursussen te volgen. Vanaf 7 personen komen wij naar een plaats van jou keuze. Vanzelfsprekend kun je hierbij zelf je bijscholingsonderwerp kiezen. Op die manier worden theoretische bijscholingscursussen nog leerzamer en gemakkelijker te volgen.

Naast de WRM bijscholingscursussen die gegeven worden bij ons hoofdkantoor verzorgen we ook nog bijscholingen in 20 plaatsen in heel Nederland. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here