Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Maastricht

Maastricht

Bijscholing voor rijinstructeurs Maastricht

Locatie WRM bijscholingscursus
Alle bijscholingen in de regio Maastricht zijn vanaf heden verplaatst naar ons nieuwe hoofdkantoor in Geleen. Vanuit deze locatie hopen wij jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.


Parkeren

Lenoir Opleidingen beschikt over diverse eigen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er volop gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het pand.
Indien je beschikt over een elektrische auto, dan kun je de auto opladen terwijl je cursus volgt. Gelieve dit vooraf aan te geven, dan kunnen we de betreffende parkeerplaats vrij houden.


Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 24,- (vanaf 1 april 2024 25.50 per dag)


Geldigheid WRM bijscholing

Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie

Ben je op zoek naar een theoretische bijscholingscursus voor rijinstructeurs in Maastricht? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen op de goede plaats! Lenoir Opleidingen biedt kwalitatief hoogwaardige bijscholingscursussen in het kader van de verplichte WRM bijscholing. Al onze docenten hebben veel ervaring in de rijschoolwereld als examinator of als rijinstructeur. Daarom zijn zij als geen ander in staat de theoretische leerstof te vertalen naar de dagelijkse praktijk van de rijinstructeur.

Wil je graag met een groep een bijscholingscursus volgen? Indien je met minimaal 7 personen deelneemt bieden wij de mogelijkheid om naar een cursuslocatie van jou keuze te komen.

Behalve in Maastricht verzorgt Lenoir Opleidingen bijscholingen in 20 andere steden in Nederland. Kijk hier voor het totaal overzicht van alle bijscholingen.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here