Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Leeuwarden

Leeuwarden

Bijscholing voor rijinstructeurs Leeuwarden

Locatie WRM bijscholingscursus
Wijkcentrum Eeltjes Hiem
Pieter Sipmawei 11
8915DZ Leeuwarden

Let op onze bijscholingen vinden in Leeuwarden in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.

Parkeren

Parkeren Wijkcentrum Eeltjes Hiem beschikt over gratis parkeermogelijkheden.

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 25,50

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

 

Meer informatie
Vanaf 2016 verzorgt Lenoir Opleidingen ook theoretische bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in Leeuwarden. Lenoir Opleidingen is het opleidingsinstituut dat bijscholingscursussen verzorgt in heel Nederland. Bij onze opleidingen staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij enkel samen met docenten die hun sporen in de rijschoolwereld ruimschoots verdiend hebben. Wij vinden het belangrijk dat een bijscholingscursus niet alleen een theoretisch verhaaltje is, maar dat er ook een koppeling wordt gemaakt naar het dagelijks werk van een rijinstructeur.
Tijdens de cursus geven we daarom volop praktische tips en tools die een rijinstructeur direct kan toepassen bij zijn leerlingen.

Wil je graag bijscholing volgen met 7 personen of meer. Dat kan! Vanaf 7 personen komt Lenoir Opleidingen gewoon naar jou toe. De cursus vindt dan plaats op een door jou gewenste locatie. Tevens heb je de mogelijkheid om zelf het WRM bijscholingsonderwerp te kiezen.

Behalve in Leeuwarden geeft Lenoir Opleidingen WRM bijscholingscursussen in een groot aantal steden in Nederland. Kijk hier voor het totaal overzicht van deze cursussen.

Cursussen
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here