Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Heerlen - Klimmen

Heerlen - Klimmen

Bijscholing voor rijinstructeurs Heerlen

Locatie WRM bijscholingscursus
Alle bijscholingen in de regio Heerlen zijn vanaf heden verplaatst naar ons nieuwe hoofdkantoor in Geleen. Vanuit deze locatie hopen wij jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.


Parkeren

Lenoir opleidingen beschikt over diverse eigen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er volop gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het pand.
Indien je beschikt over een elektrische auto, dan kun je de auto opladen terwijl je cursus volgt. Gelieve dit vooraf aan te geven, dan kunnen we de betreffende parkeerplaats vrij houden.


Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 24,- (Vanaf 1 april 2024 €25,50)


Geldigheid WRM bijscholing

Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie

Wil je graag een bijscholingcursus voor rijinstructeurs volgen in Heerlen of Klimmen? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het juiste adres! Lenoir Opleidingen is een opleidingsinstituut dat in het hele land opleidingen en bijscholingen voor rijinstructeurs verzorgt. In onze visie staan praktische toepasbaarheid en kwaliteit centraal. Daarom werken wij enkel met docenten die over een schat aan ervaring in de rijschoolwereld beschikken. Al onze docenten zijn werkzaam als rijinstructeur of als rijexaminator. Zij zijn dus als geen ander in staat om de theoretische lesstof te vertalen naar de praktijk van het rijles geven. Alle door ons gegeven zijn geschikt voor zowel de verplichte WRM bijscholing als voor RIS instructeurs.

Indien rijinstructeurs als groep van minimaal 7 personen een bijscholingscursus willen volgen, komen wij indien gewenst naar een door jou uitgekozen opleidingslocatie. Tevens kun je dan zelf het WRM bijscholingsonderwerp kiezen dat je graag wilt volgen.

Wist je dat we buiten Heerlen in een groot aantal andere steden WRM bijscholingen verzorgen? Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here