Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Heerlen - Klimmen

Heerlen - Klimmen

Bijscholing voor rijinstructeurs Heerlen

Locatie WRM bijscholingscursus
Gemeenschapshuis Heksenberg
Hei Grindelweg 84
6414BT Heerlen

Café zaal Keulen  
Schoolstraat 3 
6343CD Klimmen

Let op onze bijscholingen vinden in Heerlen / Klimmen in principe plaats op bovenstaande locaties. De dagcursussen vinden plaats bij Gemeenschapshuis Heksenberg in Heerlen.
De avondcursussen gaan door bij Café zaal Keulen te Klimmen. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.


Parkeren

Zowel het Gemeenschapshuis Heksenberg als Café zaal Keulen beschikken over een eigen parkeerplaats. Parkeren bij beide locaties is gratis.


Prijs WRM bijscholing per dag € 105,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 22,-


Geldigheid WRM bijscholing

Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie

Wil je graag een bijscholingcursus voor rijinstructeurs volgen in Heerlen of Klimmen? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het juiste adres! Lenoir Opleidingen is een opleidingsinstituut dat in het hele land opleidingen en bijscholingen voor rijinstructeurs verzorgt. In onze visie staan praktische toepasbaarheid en kwaliteit centraal. Daarom werken wij enkel met docenten die over een schat aan ervaring in de rijschoolwereld beschikken. Al onze docenten zijn werkzaam als rijinstructeur of als rijexaminator. Zij zijn dus als geen ander in staat om de theoretische lesstof te vertalen naar de praktijk van het rijles geven. Alle door ons gegeven zijn geschikt voor zowel de verplichte WRM bijscholing als voor RIS instructeurs.

Indien rijinstructeurs als groep van minimaal 7 personen een bijscholingscursus willen volgen, komen wij indien gewenst naar een door jou uitgekozen opleidingslocatie. Tevens kun je dan zelf het WRM bijscholingsonderwerp kiezen dat je graag wilt volgen.

Wist je dat we buiten Heerlen in een groot aantal andere steden WRM bijscholingen verzorgen? Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here