Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Groningen

Groningen

Bijscholing voor rijinstructeurs Groningen

Leslocatie
Multifunctioneel centrum ‘t Vinkhuys
Diamantlaan 90
9743BJ Groningen

Let op onze bijscholingen in Groningen vinden in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de juiste cursuslocatie.


Parkeren

’t Vinkhuys beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er nog volop parkeergelegenheden in de directe omgeving. Parkeren is gratis.


Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 25,50


Geldigheid WRM bijscholing

Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie:

Lenoir Opleidingen verzorgt regelmatig bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in Groningen. Hoewel een rijinstructeur bij een theoretische bijscholingscursus enkel een aanwezigheidsplicht heeft vinden wij het van groot belang dat de cursus een meerwaarde heeft voor jou als rijinstructeur. Om deze reden maken wij enkel gebruik van ervaren docenten die over een uitgebreide praktijkervaring als rijinstructeur of als rijexaminator beschikken. Deze mensen zijn immers als geen ander in staat om de theoretische leerstof te vertalen naar het dagelijkse werk van een rijinstructeur.

Wil je graag met een groep rijinstructeurs een theoretische bijscholing volgen? Lenoir Opleidingen biedt de mogelijkheid om een door jou uitgekozen lesonderwerp (uit de IBKI lijst) te verzorgen. Daarbij kan de les uiteraard plaatsvinden op een locatie van jou keuze.

Tip: Behalve in Groningen verzorgen wij theoretische bijscholingscursussen in een groot aantal steden in Nederland. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here