Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Bijscholing voor rijinstructeurs Sittard-Geleen

Locatie WRM bijscholingscursus
Lenoir Opleidingen
Minister Ruijsstraat 6
6162XK Geleen


Parkeren

Bij onze locatie in Geleen beschikken we over een aantal parkeerplaatsen op ons eigen terrein. Daarnaast liggen er in de nabije omgeving van Lenoir Opleidingen volop gratis parkeermogelijkheden.

Prijs WRM bijscholing per dag € 105,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 22,-

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie

Vanuit onze hoofdvestiging in Geleen verzorgt Lenoir Opleidingen maandelijks een theoretische bijscholingscursus voor rijinstructeurs uit de regio's Sittard-Geleen, Maastricht, Heerlen en Roermond.

Lenoir Opleidingen is het opleidingsinstituut voor rijinstructeurs waar kwaliteit nog met een grote K wordt geschreven. In onze visie is een bijscholingscursus veel meer dan enkel een verplicht nummertje. Wij zien het als een uitdaging om de bijscholingscursussen echt leerzaam te maken. Het doel van elke bijscholingscursus is immers dat de rijinstructeur het geleerde direct kan toepassen bij zijn leerlingen. Wij werken om deze reden enkel met docenten die veel praktijk ervaring in de rijschoolwereld hebben als rijinstructeur of als examinator.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid voor groepen om bijscholingscursussen te volgen. Vanaf 7 personen komen wij naar een plaats van jou keuze. Vanzelfsprekend kun je hierbij zelf je bijscholingsonderwerp kiezen. Op die manier worden theoretische bijscholingscursussen nog leerzamer en gemakkelijker te volgen.

Naast de WRM bijscholingscursussen die gegeven worden in Sittard-Geleen verzorgen we ook nog bijscholingen in 20 andere locaties in heel Nederland.
Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here