Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

RIS praktijkboek (VekaBest)

RIS praktijkboek (VekaBest)
image-here

RIS praktijkboek (VekaBest)

€ 24,31 (excl. 9% BTW)

 

Korte Inhoud

  • Praktijk begeleidingsboek voor de leerling
  • Ideale voorbereiding op een praktijkles
  • Leerling heeft thuis een overzicht van zijn leerprestaties
  • Duidelijke uitleg in leerling taal
  • 46 verschillende scripts beschreven
  • Leerstof is verdeeld in 4 modules
  • Uitgever VekaBest

Het RIS praktijkbegeleidingsboek van VekaBest is het ideale hulpmiddel voor leerlingen die graag meer uit hun rijles willen halen. De leerling kan met behulp van dit praktijkboek thuis zijn rijles voorbereiden. 

Het boek is nadrukkelijk geen theorieboek, waarin verkeersregels en verkeerstekens worden behandeld. De leerling kan er wel alles in vinden wat tijdens de rijles behandeld wordt. De inhoud is dus primair gericht op de praktijk van het autorijden. Door een goede voorbereiding thuis kan een leerling  flinke tijdswinst boeken, omdat de rijinstructeur zijn uitleg kan beperken. Hierdoor komt de leerling dus meer aan het echte autorijden toe en haalt hij een hoger rijniveau in hetzelfde aantal rijlessen.

De leerstof in het boek is opgebouwd in een logische volgorde en bestaat uit 4 modules en 46 scripts. Op deze wijze wordt een leerling stap voor stap meegenomen door de leerstof. 
In het leerboek staat een handige RIS leerlingenkaart. Dit is een soort instructie vorderingkaart bedoeld voor de leerling. Op deze manier hebben de leerling en zijn ouders thuis altijd de mogelijkheid om de vorderingen van de leerling te volgen. Zij krijgen op deze manier dus een goed beeld hoe het is gesteld met de rijopleiding.

Samengevat kan een rijinstructeur met behulp van dit boek de prestaties van zijn leerling verbeteren. Dit mooi geillustreerde RIS praktijkbegeleidingsboek is voor de leerling dus een investering die hij zeker gaat terugverdienen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here