Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Den Haag-Delft

Den Haag-Delft

Bijscholing voor rijinstructeurs Den Haag

Locatie WRM bijscholingscursus 
Buurtcentrum Voorhof
Herman Gorterhof 165
2624 XL Delft

Let op onze bijscholingen vinden in Den Haag in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.


Parkeren

In de nabije omgeving van het buurtcentrum liggen volop gratis parkeermogelijkheden.

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 24,-  (Vanaf 1 april 2024 € 25,50)

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

 

Meer informatie
Lenoir Opleidingen verzorgt bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in het hele land. Ongeveer 5x per jaar verzorgen wij een bijscholingscursus in Den Haag of Delft. Kwaliteit is voor onze opleidingen het toverwoord. In onze visie moet een bijscholingscursus zoveel mogelijk aansluiten bij het dagelijks werk van een rijinstructeur. De rijinstructeur krijgt op deze manier diverse tools aangereikt, die hij daadwerkelijk in zijn rijles kan gebruiken.

Voor ons is het van groot belang dat onze docenten praktijkmensen zijn die de koppeling tussen de theoretische leerstof en de rijlespraktijk kunnen leggen. Daarom werken wij alleen samen met docenten die een ruime ervaring in de rijschoolwereld hebben als rijinstructeur of als examinator. Heb je interesse om met een groep rijinstructeurs onze bijscholingen te volgen?
Vanaf 7 personen komen wij naar een door jou gekozen locatie in het land. Daarnaast heb je op deze manier het voordeel dat je zelf het WRM bijscholingsonderwerp kunt kiezen dat je het meest interessant vind.

Indien je graag in een andere stad dan Den Haag of Delft je bijscholing wilt volgen, vind je hier een overzicht van alle geplande bijscholingscursussen.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here