Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Den Bosch

Den Bosch

Theoretische WRM Bijscholing voor rijinstructeurs in Den Bosch

Locatie WRM bijscholingscursus

Sportcafe de Run
Runweg 11
5258BK Berlicum


Let op onze bijscholingen vinden in Den Bosch in principe plaats op bovenstaande locatie.
In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.

Parkeren
Voor het wijkcentrum zijn een groot aantal parkeerplaatsen gelegen. Het parkeren is hier gratis.

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 24,-  (Vanaf 1 april 2024 € 25,50)

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.


Meer informatie:
Wil je graag een theoretische bijscholingscursus volgen in Den Bosch? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het goede adres. Regelmatig organiseren we diverse interessante bijscholingscursussen in de stad. Al onze cursussen tellen mee voor de verplichte WRM bijscholing van rijinstructeurs en zijn tevens geldig voor RIS rijinstructeurs.

Kwaliteit leveren staat bij Lenoir Opleidingen hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen met de beste docenten. Al onze docenten kunnen bogen op een ruime ervaring als rijinstructeur of als examinator.
Doordat we werken met docenten uit de rijschoolwereld kunnen zij daadwerkelijk het verband leggen tussen de theoretische leerstof en het dagelijks werk van een rijinstructeur. Op die manier creëren we kwalitatief hoogwaardige cursussen, waarbij de rijinstructeur volop tips en tools meekrijgt voor zijn dagelijks werk in het verkeer.

Wil je graag bijscholen met een groep van 7 personen of meer?  Dan komen we graag naar een door jou gewenste locatie. Tevens heb je dan de mogelijkheid om zelf je WRM bijscholingsonderwerp te kiezen.

Indien je graag in een andere stad dan Den Bosch je bijscholing wilt volgen, vind je hier een overzicht van alle geplande bijscholingscursussen.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here