Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Buitenspiegel

Buitenspiegel
image-here

Buitenspiegel

€ 82,50 (excl. 21% BTW)

 

Korte Inhoud

  • Zeer stabiele buitenspiegel
  • Weinig tot geen trillingen
  • Vastzetten met behulp van inbussleutel
  • Eenvoudig monteren
  • Gemakkelijk te verstellen
  • Zowel bruikbaar links als rechts
  • Maat  14 x 7,5 cm
  • CBR en IBKI goedgekeurd

Omschrijving
De buitenspiegel kan beschouwd worden als een van de belangrijkste hulpmiddelen van een rijinstructeur tijdens de rijles. Goed zicht is in sommige verkeerssituaties zelfs van levensbelang.
Daarom gaan wij enkel voor buitenspiegels van topkwaliteit! Het spreekt voor zich dat deze spiegel goedgekeurd is voor gebruik tijdens IBKI- en CBR examens of toetsen.

De Hero S1 buitenspiegel is een gebruiksvriendelijke opzetspiegel, die speciaal ontworpen is voor rijinstructeurs. De spiegel vergroot het blikveld en vermindert de dode hoeken. Het spiegelvlak is gemakkelijk met de hand te verstellen en kan in iedere gewenste positie geplaatst worden. Het unieke montage systeem van de Hero S1 buitenspiegel zorgt ervoor dat het spiegelbeeld niet tot nauwelijks trilt.
De maat van de spiegel bedraagt 14 x 7,5 centimeter.

De buitenspiegel past op iedere auto en is eenvoudig en snel te monteren door middel van de bijgeleverde inbussleutel. Montage is mogelijk op de linker- en de rechterbuitenspiegel.
Bij de montage adviseren we de buitenspiegel goed vast te zetten. Echter hier geldt “Vast is Vast”. Indien je de inbus te hard wilt aandraaien kan er schade aan de autospiegel ontstaan.

Hoewel sommige rijinstructeurs de buitenspiegel erop laten zitten als de auto door de wasstraat rijdt adviseren wij om voor alle zekerheid de buitenspiegels te verwijderen voor de wasbeurt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de auto onder spiegel ook goed schoon wordt.

Kortom; De Hero S1 is een buitenspiegel van top kwaliteit die we iedere rijinstructeur, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, van harte kunnen aanbevelen.

Ben je op zoek naar binnenspiegels? Denk dan eens aan onze oogspiegel en achteruitkijk spiegel met drukknop en zuignap.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here