Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Breda

Breda

Bijscholing voor rijinstructeurs Breda

Locatie WRM bijscholingscursus
Buurthuis De Poelewei
Monseigneur de Vetstraat 2
4817JP Breda

Let op onze bijscholingen vinden in Breda in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.

 

Parkeren

Buurthuis De Poelewei beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er volop parkeervoorzieningen in de directe nabijheid van de locatie. Parkeren is gratis.

 

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 25,50

 

Geldigheid WRM bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

 

Meer informatie:
Lenoir Opleidingen verzorgt theoretische WRM bijscholingscurussen in heel Nederland. Daarbij zijn wij ook regelmatig te gast in Breda. Onze doelstelling is het om kwalitatief hoogwaardige theoretische bijscholingscursussen te verzorgen, die een echte meerwaarde blijken voor onze cursisten. Om die reden werken wij enkel met docenten die veel ervaring hebben opgedaan in de rijschoolwereld, hetzij als instructeur of als examinator. Al onze docenten zijn bevoegde RIS docenten, waardoor al onze cursussen ook meetellen voor de RIS bijscholing.
Wil je graag met meerdere mensen tegelijk een bijscholing volgen? Bij groepen van meer dan 7 personen kun je zelf je eigen WRM bijscholingsonderwerp kiezen. Indien gewenst komen wij naar een locatie van jouw keuze.

Wil je graag je WRM bijscholing volgen in een andere plaats dan Breda? Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here