Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Rijinstructeur worden

Rijinstructeur worden

Rijinstructeur worden

Rijinstructeur worden?

Heb jij een passie voor het verkeer? Vind je het leuk om met jouw kennis en verkeerservaring jonge mensen iets te leren? Vind je het fijn om je eigen dag in te delen of ben je op zoek naar een job met veel vrijheid? Dan is een baan als rijinstructeur de geschikte baan voor jou!

Als rijinstructeur heb je een maatschappelijke functie, die er echt toe doet. Je levert immers een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid. Mede dankzij jouw vakkennis en inzicht kunnen beginnende bestuurders veilig de weg op.

Persoonlijkheid rijinstructeur
Een rijinstructeur is een docent verkeer, die voornamelijk werkt met jonge mensen. Rijinstructeurs vinden het leuk om andere mensen iets te leren. Ze zijn sociaal, communicatief vaardig, geduldig en flexibel.
Uiteraard heb je als rijinstructeur affiniteit met het verkeer.

Afwisselend beroep
Rijlessen vinden plaats in een dynamische omgeving als het verkeer en in de meeste gevallen geef je om de 1 a 2 uur les aan een andere leerling.
Dit zorgt ervoor dat je als rijinstructeur een zeer afwisselende baan hebt. Geen les is immers hetzelfde.

Vrijheid
Vrijheid is een groot voordeel van het werk als rijinstructeur. Je bepaalt zelf hoe je jouw rijles inricht en vormgeeft. Er is meestal geen baas in de lesauto aanwezig, die tijdens de rijles over je schouder meekijkt of meeluistert.

Fulltime en parttime werken mogelijk
In de rijschoolwereld werk je voornamelijk met individuele afspraken met leerlingen. Het vak rijinstructeur is daarom uitermate geschikt om fulltime of parttime te werken. In veel gevallen kun je jouw rijlessen zelf inplannen, waardoor je kunt werken op momenten dat het jou het beste uitkomt. Momenteel is er een tekort aan rijinstructeurs. Hierdoor ben je in veel gevallen al verzekerd van werk, voordat je aan de opleiding begonnen bent.

Baangarantie mogelijk
Momenteel is er een groot tekort aan goede rijinstructeurs. Daarom is het mogelijk om de rijinstructeursopleiding te volgen met een baangarantie. Op die manier ben je verzekert van een baan nadat je de opleiding hebt afgerond.

Wil je graag meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur?
Download dan onze folder rijinstructeur B. of neem contact op met Wilko Lenoir.
wilko@lenoiropleidingen.nl ; 0611015053.

 




Opleidingen
Rijinstructeur opleiding
is mogelijk in:
Opleiding tot rijinstructeur is mogelijk in:
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here