Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Arnhem

Arnhem

Rijinstructeur opleiding Arnhem

Lijkt het je leuk om dagelijks te werken met jonge mensen. Vind jij verkeersveiligheid belangrijk? Lijkt het je leuk om jouw verkeerservaring te delen met anderen? Dan is het beroep rijinstructeur in de regio Arnhem geschikt voor jouw!

In de regio Arnhem / Nijmegen en omgeving is er momenteel een groot tekort aan rijinstructeurs, waardoor rijscholen in de omgeving moeilijk aan goed personeel kunnen komen. De kans dat je een baan vind als je de opleiding rijinstructeur afrond is dus groot. Om je kansen op de arbeidsmarkt nog verder te verbeteren bieden wij aan al onze cursisten een baanbegeleiding aan. Dat wil dus zeggen dat we je actief helpen bij het zoeken van een passende baan als rijinstructeur in de regio Arnhem / Nijmegen. Op deze manier is je kans op een baan optimaal.

In de visie van Lenoir Opleidingen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Verkeersveiligheid is immers niet iets waar je lichtvaardig mee om kunt gaan. Bij ons krijg je een gedegen rijinstructeursopleiding. Dat onze opleiding van hoge kwaliteit is, blijkt onder andere uit ons hoge slagingspercentage.

Locatie opleiding rijinstructeur Arnhem
Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25
6816SL Arnhem

Prijs
€ 3195,- Blended Learning*
€ 3995,- Volledige opleiding*

* Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, gebruik lesvoertuigen, baanbegeleiding en stage. Exclusief examenkosten IBKI (Totale kosten 1e examens bedraagt €948,50)
* Betaling in termijnen is mogelijk

Wil je graag meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur?
Download dan onze folder rijinstructeur B. of neem contact op met Wilko of Virginie Lenoir.
Email: wilko@lenoiropleidingen.nl      Tel: 0611015053
Email: virginie@lenoiropleidingen.nl   Tel: 0615356369

Opleidingen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here