Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Amsterdam

Amsterdam

Bijscholing voor rijinstructeurs Amsterdam

Locatie WRM bijscholingscursus
Dorpshuis Ilpendam
Kerkstraat 1
1452PR Ilpendam

Ilpendam is gelegen vlakbij Amsterdam Noord Let op onze bijscholingen vinden in de regio Amsterdam in principe plaats op bovenstaande locatie. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de WRM bijscholingscursus op een andere locatie plaatsvindt. De locatie zoals die vermeld wordt in de uitnodigingsmail is de definitieve cursuslocatie.

Parkeren
Op loopafstand van het Dorpshuis Ilpendam zijn voldoende parkeergelegenheden gelegen. Parkeren is gratis.

Prijs WRM bijscholing per dag € 115,-

  • Inclusief studiemateriaal
  • Inclusief schrijfblok en pen
  • Inclusief certificaat van deelname
  • Inclusief koffie/thee/water
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Exclusief IBKI kosten € 24,-  (Vanaf 1 april 2024 € 25,50)

Geldigheid WRM Bijscholing
Onze bijscholingscursussen zijn geldig voor zowel WRM als RIS rijinstructeurs. Een bijscholingscursus van één dag en telt mee voor twee dagdelen theoretische bijscholing.

Meer informatie:
Lenoir Opleidingen verzorgt de verplichte WRM bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in het hele land. Daarbij mag onze hoofdstad Amsterdam uiteraard niet ontbreken. Ondanks het feit dat theoretische bijscholing door veel mensen als een verplichting wordt gezien, is het onze passie om kwalitatief goede bijscholingscursussen te verzorgen. Ons doel is bereikt als jij als rijinstructeur daadwerkelijk iets leert tijdens onze bijscholingen en het geleerde kunt toepassen in je dagelijks werk als rijinstructeur.

Wil je graag met een groep een bijscholingscursus volgen? Vanaf 7 personen verzorgen wij bijscholingscursussen op maat. Dit wil zeggen dat jij zelf het bijscholingsonderwerp kunt kiezen en dat wij naar een locatie van jou keuze komen.

Bij grotere groepen hanteren wij aantrekkelijke kortingen! Wil je graag in een andere regio dan Amsterdam je theoretische bijscholing volgen? Kijk dan hier!

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here